Nog 2 weken en onze droom wordt werkelijkheid...
Hola todos,
9 februari is het eindelijke zover. Wij (Lies, Manuella, Stefanie, Evelien, Annick en Sarah) vertrekken op onze laatste verloskamerstagein het zonnige Ecuador. Via deze blog willen we jullie graag op de hoogte houden van onze verhalen en avonturen. Voelen jullie het ook al kriebelen? Wij in elk geval al wel.
Op deze blog vind je regelmatig een leuk verhaaltje of foto's terug waar jullie altijd op mogen reageren. Zo horen we toch ook eens iets van het thuisfront.
Vele groetjes,
De Ecuador chicas
Spannend!
Geniet er maar heel erg van allemaal, want t is zo voorbij!;)
Annicksken, ik ga u missen
Super! Ik ga jullie verhalen zeker volgen!
Dat wordt ongetwijfeld "the time of your life". Geniet ervan, wees leergierig en verzorg de moeders & kindjes ginder zeer goed.
Stuur geregeld wat nieuws naar het thuisfront, al is het maar om de vriestemperaturen wat te vergeten. En misschien contacteer ik je achteraf wel eens voor je verhaal op de site van mijn werk: www.jint.be of www.gostrange.be.
Succes.
Jan.
Veel plezier met jullie stage daar in het verre Ecuador!
Groetjes!
|Hola chicas!
Que os vaya bien en Ecuador.
Evelien en co, via deze weg wil ik jullie een onvergetelijke stage toewensen!
Het zal leerrijk zijn maar vooral een ongelooflijke ervaring!
Geniet ervan en laat regelmatig iets weten!
Ik zal de mama zo nu en dan wel eens uithoren en een steuntje in de rug geven indien nodig ;-)
Dikke zoen en tot binnenkort... X
Evelien ,ik wens u en u vriendinnen veel succes in Ecuador.
Vele groetjes !!!
Verdorie, wat een meevaller voor de ganse groep.
Je moet er niet aan twijfelen om daar goed je gang te gaan en zeker wat mee te werken.
Het zal een toffe ervaring worden.
Zeker en vast de bevolking en het land.
En zeker veel ervaring opdoen!!!
Veel succes en tot mailes
grt jos
Sarah, ik wens jou en de groep het allerbeste!
Geniet van de mensen, de natuur, de ervaring. Ik blijf jullie verhaal volgen,
groetjes,
Lieve
Ik ga jullie avontuur zeker en vast volgen! Super veel succes daar, meisjes!
Manu & co, veel plezier en voldoening van jullie job, succes en veilig terug thuis
Hallo Stefanie en de rest van de groep, eerst en vooral een goede reis en geniet van jullie aventuur in Ecuador. We zullen je zeker volgen.
we wensen jullie allemaal een onvergetelijke 3 maanden toe. Met veel leuke en leerrijke ervaringen.Maak er het beste van
hey eveline , maak er het beste van , dat zal een super mooie ervaring zijn .
gtrj ,
nonke tony , anne en de kids
Pas vernomen dat ons dochter goed is aangekomen na een lange en vermoeiende reis. Een goeie start gewenst!
Zo'n ervaring maak je maar 1 keer mee. Dus zet maar veel kindjes op de wereld en vergeet vooral niet te genieten van dit prachtige land!
Trek maar veel foto's! :-)
Succes en veel plezier daar ginder!
Ellie, Lieven en Jessica X
Geniet ervan en geef er daar een dikke lap op! Ik denk aan jullie!!
Kisses!
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn en goede opvang gekregen hebben. Geniet er van en veel succes voor jullie allen.
mama,papa en jolien
Hallo Stefanie,
Uw vader staat hier achter mij en heeft ons de webside getoond ivm de plaats van uw stage! Wij wensen u er veel plezier en leerzame ervaringen toe!
Paul, Cedric en Viviane
Hallo Paul, Cedric en Viviane
Vriendelijk bedankt alvast voor jullie berichtje :) Hier verloopt alles enorm goed en elke dag leren we enorm veel bij van de plaatselijke cultuur als op vroedkundig vlak in het ziekenhuis! Een reis vol avontuur en leuke ervaringen is het zeker en vast! Tot snel nog eens! ;)
Groetjes Stefanie
Fijn te lezen dat jullie de tijd van jullie leven beleven!
Zal vele ongeruste ouders, zusjes, liefjes, broertjes, ... toch al voor een stuk(je) gerust stellen
Groetjes en geniet en nog ten volle van!
X_X_X