Ecuadorchicas.reismee.nl

Schoolwerk :(

Hola chicos y chicas,

De voorbije 2 weken was niet zo avontuurlijk als gewenst. De deadline van onze literatuurstudie/eindwerk naderde wat ons verplichtte om dagelijks te werken voor school. De voorbije 2 weekends zijn we thuisgebleven om dit te realiseren. Hierdoor is er in deze 2 weken niet veel speciaals gebeurd.

Gelukkig waren er enkele lichtpuntjes in de weekends. Zo zijn we samen met Mauricio (geel mannetje van het ziekenhuis) naar de cinema geweest. Een Engels gesproken film met Spaanse ondertiteling (gelukkig maar). Zaterdag was het dan weer tijd voor een feestje samen met Abraham en zijn vriend Leandro. Op de tonen van de salsa lieten we onze heupen even gaan. Het volgende weekend werd er een Harry Potter marathon gehouden in de avonden.

Op stage zijn we goed gevorderd. Evelien en Lies hebben nu na Stefanie ook het magische getal 40 behaald. Het is nog steeds vechten voor elke bevalling met de Ecuadoiraanse studenten. Manuella, Sarah en Annick zitten ook bijna aan de eindstreep.

Nu gaan we genieten van een weekje vakantie op de Galapagoseilanden. Even weg van alle armoede en miserie. Nu moeten we jullie jammer genoeg snel verlaten want anders missen we onze vlucht.

Ciaooooooooooooooooo

Xxx

Las chicas

Tosca

Dag Stefanie,
Het is alweer efkes geleden dat ik een berichtje heb verstuurd, ik heb je wel in de tussentijd nog even op skype gezien.
Aan jullie verhalen zie ik dat jullie steeds meer ingeburgerd raken in de Ecuadoriaanse gewoonten zelfs hoe de geboortes daar gebeuren maar goed dat het op deze manier ook gaat anders zou er geen ene levende Ecuadoriaan meer zijn!!!
Dan wens ik je een hele mooie tijd op de Galapagos eilanden en wil ik je alvast Heel Hartelijk Feliciteren
met je 21e Verjaardag!!!!
Hier is alles okay, met Pasen komen alle kinderen en kindjes naar hier om te zien of de Paashaas ook langs komt en Pixie blijft aansluitend nog de hele week logeren dus dat is heel gezellig.
Nou Stefanie, ik wens je nog een fijne tijd en tot hoors.
Veel groetjes van Tosca en ook Dolf.

Kristel

Dag Stefanie,
Aangezien wij er een weekendje op uit trekken sturen we je nu al onze wensen voor je verjaardag. Geniet ervan en laat je daar maar is goed verwennen. tot hoors!
Yannis, Eddy en Kristel

Marc van SOB

Als ik dit allemaal lees ...................

gaan jullie nog wel terugkeren?

Stefanie

Heej iedereen,

Super hard bedankt Tosca en Kristel en de familie voor de verjaardagswensen! :) Het wordt hier zeker en vast een onvergetelijk dagje! :) Verder verloopt hier alles ook super! Juist al een weekje op uitstap geweest naar de Galapagos eilanden en deze waren echt fantastisch :) De details volgen als ik terug ben!

Marc, ik kom zeker en vast terug zenne, want SOB wil ik voor geen geld van de wereld missen dit jaar! :) Ik kijk er naar uit om iedereen terug te zien!

Tot snel iedereen en bedankt dat jullie aan me denken! :)

Groetjes Stefanie! xxx

jos

Inderdaad, proficiat voor je verjaardag.
Hopelijk hebben jullie je verjaardag op z'n Ecuadoraans gevierd met veel fruitsap!!
Ik veronderstel dat ze je sommige inlandse spelletjes geleerd hebben en wanneer je mislukt in je opzet verplicht je foutjes door te spoelen met vuurwater en pittige hapjes.

Toch nog veel plezier op de werkvloer (die goed actief is zo te lezen) en tot mailen
jos